FC Nurmijärvi P93 joukkue

FCN P93 kotisivut

Joukkue osallistui 4.- 5.5.2002 16 joukkueen Honka turnaukseen Tapiolan urheilupuistossa.

Ohjelma    Säännöt    Kartta

Lauantain alkulohkossa pelasimme kolme ottelua.
Epävakaisen sään vallitessa kaksi ensimmäistä peliä pelattiin reippaassa sateessa vettä lilluvalla hiekkakentällä.
Ensimmäisenä vastaan tuli HPS/Valkoinen jonka voitimme selkeästi 5-2.
Toinen vastustaja oli EPS/United ja peli oli selvä ensi minuuteista lähtien, lopputuloksena 8-1 voitto.
Kolmannen pelin alkuun mennessä sade taukosi ja nyt siirryimme hiekkatekonurmelle jossa vauhdikkaan ottelun vei turnauksen voittajaksi selvinnyt kotijoukkue Honka/Stars lukemin 3-0.

Alkulohkon kakkossija johti sunnuntaina pudotuspeleihin sijoista 1-8
Ensimmäisenä vastaan tuli turnauksen kakkoseksi päätynyt HJK joka pyöritti peliä suvereenisti ja loppulukemat olivat 6-1 HJK:lle.
Toisessa pelissä vastustajana oli Kouvolan Susien ykkösjoukkue ja FCN:n joukkue ei päässyt edellisen ottelun jäljiltä totuttuun vauhtiin vaan Kouvolalaiset veivät pelin 3-0.
Viimeiseen peliin kentälle meni uudelleen herännyt joukkue ja tiukka kamppailu ratkesi lopulta pari sekuntia ennen peliajan loppua HPS/Vihreiden kulmapotkusta tekemään 2-1 voittomaaliin.