HONKA TURNAUKSEN SÄÄNNÖT -91 ja -93 SYNTYNEILLE

Ottelut pelataan 1 + 8 (E-11), pallon koko 4 / 1 + 6 (G-9), pallon koko 3.

Vaihto-oikeus on  rajoittamaton ja myös edestakaiset vaihdot ovat sallittuja.

Vaihdot suoritetaan ilman tuomarin lupaa pelin aikana pelikentän keskiviivan kohdalla.

Mitaleita on varattu 18/joukkue

Alkusarja pelataan neljässä lohkossa yksinkertaisena sarjana.

Joukkueiden jatko-ohjelma määräytyy alkusarjan tulosten perusteella.

Voitosta saa kolme pistettä ja tasapelistä yhden pisteen. Turnauksessa ei ole paitsioita.

Kulmapotkut ovat lyhyitä.

Sijoitusottelut pelataan CUP järjestelmällä.

Jokaisen lohkon 2 parasta joukkuetta pelaa sijoista 1-8. Lohkojen 3. ja 4. pelaavat sijoista 9-16.

Alkulohkojen sijoituksen ratkaisee 1) pisteet, 2) kaikkien alkulohkojen otteluiden maaliero,

3) tehdyt maalit, 4) keskinäiset ottelut  5) arpa.

Peliaika on 2 x 20 min (E-11) / 2 x 15 min (G-9).

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu kolmella ottelun

päättyessä kentällä olleella pelaajalla. Siitä eteenpäin yksi kerrallaan, kunnes ratkaisu tapahtuu.

Muutoin noudatetaan SPL:n sääntöjä.

Mitalipeleissä ottelun päättyessä tasan seuraa kymmenen minuutin jatkoaika. Ottelu ratkeaa

ensimmäiseen maaliin. Jos jatkoaika päättyy tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu kolmella

ottelun päättyessä kentällä olleella pelaajalla, kunnes ratkaisu tapahtuu.

Otteluohjelmassa ensin mainittu on kotijoukkue. Jos paidat ovat saman väriset, vierasjoukkue vaihtaa

pelipaitoja tai pelaa peliliiveissä. Joukkueiden tulee olla valmiina 5 min ennen ottelun alkua.

Turnauksen järjestäjä nimeä turnauksen alkaessa 3-henkisen juryn.

Mahdolliset vastalauseet on toimitettava 15 minuutissa ottelun päätyttyä kilpailutoimistoon jurylle

kirjallisesti. Vastalauseen tekemisestä on ilmoitettava ottelun erotuomarille heti ottelun jälkeen.

Vastalause on perusteltava ja sitä tulee seurata 50 euron suuruinen vastalausemaksu, joka palautetaan,

jos vastalause hyväksytään.

Turnaukseen osallistuvilla pelaajilla täytyy olla voimassa olevat lisenssit, jotka voi tarvittaessa

tarkistaa. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

Muistathan toimittaa joukkueesi pelaajaluettelon kisatoimistoon tai etukäteen sähköisesti ennen