FCN P93 kotisivut

FCN P92 Aliens kesäturnaus 12-13.6.2004
Paikka: Rajamäen kentät, Nurmijärvi

FCN P92 Aliens järjesti Rajamäellä 16 joukkueen turnauksen josta peruutuksen vuoksi puuttui joukkue.
He pyysivät P93 Ajaxin mukaan täydentämään tunauksen. Lyhyellä varoitusajalla tehdyn kyselyn jälkeen mukaan saatiin 11 pelaajaa joka ei oikein riitä kuuden (2x20min) ottelun pelaamiseen. Saimme kuitenkin  houkuteltua vahvistukseksi kolme 92 syntynyttä Aliensistä pois lähtenyttä  pelaajaa ja päätimme lähteä kokeilemaan kuinka käy ensimmäisessä turnauksessa jossa mukana on paitsiosääntö.

Alkulohkon ensimmäisessä pelissä saimme nähdä että Ajaxin pelaajat ylsivät taitavien 92 vahvistuksien innoittamina aiemmat suoritukset ylittävään pelaamiseen ja tuloksena selkeä 3-0 voitto KP 75 Spitfirestä.

Toisessa pelissä vastaan tuli FC Pohu Sininen joka putosi Ajaxin vauhdista jo alkuminuuteilla. 12-1 voitto Ajaxille alkoi jo enteillä yllätystulosta turnauksessa.

Lauantain viimeinen vastustaja oli isäntäjoukkue FCN Aliens jonka Ajax voitti jo huomattavasti tiukemman pelin jälkeen 4-2 .

Alkulohkosta Ajaxille siis lohkovoitto puhtaalla pelillä ja edessä sijoitukset 1-8

Sunnuntaina ensimmäisessä sijoitusottelussa kohdattiin B lohkon kakkonen ManU-92 Mäntsälästä. Nyt joutuikin Ajax tiukan paikan eteen mutta kaikki ennakko-odotukset jo ylittänyt menestys jatkui ja 1-0 voitto avasi tien mitalipeleihin.

Välierässä otettiin uusinta FCN Aliensin kanssa ja 1-0 voitolla Ajax selvisi sijoille 1-2.

Loppuottelussa  Ajaxin  jokaisen pelaajan huikea taisteluhenki jatkui loppuvihellykseen asti mutta Gnistanin taitava joukkue ei jättänyt epäselväksi kenelle kultamitalit tässä turnauksessa kuuluivat. Ajax koki turnauksen ainoan tappionsa 1-4 tuloksella.

Sijoitukset
1 Gnistan
2 FCN P93 Ajax
3 FC Tuusula
4 FCN Aliens

Tsemppariksi valitaan yleensä pelaaja joka ylittää aiemmat tuloksensa. Tässä turnauksessa sillä perusteella olisi tarvittu neljätoista palkintoa. Kun niitä kuitenkin oli jaossa vain yksi niin joukkueen tsemppariksi valittiin Samuli Sorsa