FC Nurmijärvi P93 Ajax joukkue

FCN P93 kotisivut

Joukkue osallistui 13.9.- 14.9.2003 FC Lohjan järjestämään 16 joukkueen turnaukseen

Ohjelma     Säännöt    Ajo-ohje

Kauniissa syyssäässä pelatussa turnauksessa ensimmäinen vastustaja oli ViTa Real Madrid. Peli oli Ajaxin selkeää hallintaa alusta loppuun mutta viimeistely ontui ja tuloksena niukka 2 - 1 voitto.

Toinen peli oli HJK Munkkaa vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä jossa kummallakin oli useita maalipaikkoja mutta tauolle mentiin ilman maaleja. Toisella jaksolla Ajaxin vauhti hiipui sen verran että HJK pääsi syöttelemällä läpi kerran toisensa jälkeen ja tulostakin syntyi, lopputulos Ajaxin tappio 0 - 2

Lauantain kolmas vastustaja oli TiPS Manu. Nitro-ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin kun Ajaxin pääsy  ylempään loppusarjaan olisi edellyttänyt voittoa.

Alkulohkon sijoitukset
1 HJK Munkka 7
2 TiPS Manu 5
3 FCN Ajax 4
4 ViTa Real Madrid 0

Sunnuntaina ensimmäinen sijoituspeli oli Turkulaista TNL Aunelaa vastaan. Lähes yhtä maalia pelatussa ottelussa 6- 0 voitto Ajaxille vei sijoille 1-4.

Seuraava peli oli ensimmäisen toisinto ja 6 -1 voitto ViTa Manusta vei sijoille 1 - 2 .

Alemman loppusarjan finaalissa kohtasivat FCN P93 Ajax ja Honka Kanuunat. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa keväällä LePa Cupissa Kanuunat pudotti Ajaxin selvällä voitolla mitalipeleistä. Tällä kertaa peli oli tiukka loppuvihellykseen asti mutta Ajax vei kultamitalit  2 - 1 voitolla.