FC Nurmijärvi P93 Ajax

FCN P93 kotisivut

Joukkue osallistui 3.- 4.5.2002 16 joukkueen LePa Cuppiin Leppävaaran urheilupuistossa.

Lauantain alkulohkossa pelasimme kolme ottelua.
Ensimmäisenä vastaan tuli Kasiysi/Juventus joka siirtyi parin minuutin pelin jälkeen johtoon. Pikkuhiljaa peli kuitenkin kääntyi Ajaxin hallintaan ja lopputulos oli 3-1 voitto.
Toinen vastustaja oli HooGee Hornets/Sininen ja peli oli selvä ensi minuuteista lähtien, lopputuloksena 6-0 voitto.
Kolmas peli PPJ Larua vastaan  oli ensimmäisen toisinto 3-1 lopputulosta myöten.

Alkulohkossa siis lohkovoitto puhtaalla pelillä ja sunnuntaina sijoitusottelut sijoista 1-8

Ensimmäisenä vastaan tuli A lohkon kakkonen Honka/Kanuunat ja Ajaxin peli ei kulkenut lauantain malliin vaan Honka vei pelin 4-1.
Toisessa pelissä vastustajana oli Honka/Kotkat. Nyt oli kentällä taas joka pallosta taisteleva Ajax ja 5-1 voitto vei sijoille 5-6.
Viimeisessä pelissä KYIF oli parempi ja 0-4 tappio tuotti loppusijoitukseksi kuudes.