FCN P93 Ajax kotisivut

Punanenä-turnaus 15.-16.3.2003
Paikka: Asemansuon halli Karkkila  Ohjelma

Turnauksen aikana ulkona vallitsi aurinkoinen ja lämmin kevätsää mutta lämmittämättömässä hallissa oli aika kalsaa.

Turnauksessa oli mukana kymmenen joukkuetta jotka oli jaettu kahteen viiden joukkueen alkulohkoon.

Ensimmäinen vastus pehmeällä hiekkakentällä oli isäntäjoukkue KJS.
Pelin alku oli vaikea kun KJS sai puolustajan käteen osuneen laukauksen seurauksena rankkarin parin minuutin pelin jälkeen ja siirtyi 1-0 johtoon. Ajaxilla oli selvästi vaikeuksia tottua outoon alustaan ja pallo ei kulkenut totuttuun tapaan. Koko peli mentiin KJS :n hienoisessa hallinnassa ja hiukan ennen loppuvihellystä KJS teki loppunumeroiksi 2-0.

Seuraava vastustaja oli KOIPS/Arsenal Koivukylästä.
Peli kulki jo Ajaxilla paremmin kuin avausottelussa ja ottelu lainehti tasaisesti puolelta toiselle. Lopulta KOIPS kuitenkin vei ottelun 2-1 tehtyään kaksi puolustajien jalasta kimmonnutta maalia.

Päivän viimeinen vastus oli HYPS/Sininen Hyvinkäältä.
Koko turnauksen ajan nousujohteinen peli piti Ajaxin hyvin pelissä mukana kunnes kolme minuuttia ennen pelin loppua HYPS siirtyi 2-1 johtoon saaden Ajaxin pelin sekaisin ja minuutin päästä loppulukemiksi jäänyt tilanne olikin 3-1

Sunnuntaiaamuna oli vuorossa alkusarjan viimeinen peli jossa vastaan tuli HYPS/Vihreä.
Nyt nähtiinkin Ajaxilta tuttua vauhtia ja ottelu lohkon puhtaalla pelillä voittanutta HYPSiä vastaan kulki pääosin Ajaxin hallinnassa. Lukuisista läheltä piti tilanteista huolimatta ei Ajax kuitenkaan onnistunut maalinteossa ja kun HYPS teki yhden maalin niin sijoitus lohkossa oli viides.
Ikäväksi tappion teki se että maali tehtiin tilanteessa jossa pallo oli käynyt puoli metriä Ajaxin päätyrajan ulkopuolella ja kun pojat olivat antamassa maalipotkua niin tuomari huusi että jatkakaa peliä jolloin HYPSin pelaaja kävi potkaisemassa pallon maaliin hämmästyneiden Ajaxin pelaajien nenän edestä eli tuomari ei ollut huomannut pallon käyneen kentän ulkopuolella.

Jäljellä oli ottelu sijoista 9-10 KOIPS/Jazzia vastaan.
Neljä perättäistä tappiota ei ollut masentanut Ajaxin pelaajia vaan täydellä vauhdilla painaneet pojat ottivat lähtiäisiksi Teemu Hyypiön viimeistelemillä maaleilla 2-0 voiton eli sijoitus turnauksessa oli 9.

Ajax teki turnauksessa neljä maalia ja tsemppariksi valittiin kolmessa tekijänä tai syöttäjänä mukana ollut Atte Kaipio