FCN P93 kotisivut

Cumulus-turnaus 31.8. - 1.9.2002
Paikka: Pullerin kentät Hämeenlinnassa   Kartta    Ohjelma   Ohjelma2

Lauantaina lähes helteisessä kelissä pelasimme kolme tiukkaa ottelua 20 joukkueen turnauksessa.

Ensin vastaan tuli HJS Tottenham/Valkoinen. Peli näytti jo selvältä kun puoliajalla johdimme selvän hallinnan jälkeen 2-0. Toiselle jaksolle vastustaja oli kuitenkin löytänyt uuden vaihteen ja siirtyi 3-2 johtoon. Viime minuuttien hurjasta painostuksesta huolimatta ei FCN onnistunut tekemään lisää maaleja eli turnaus alkoi tappiolla.

Yli kolmen tunnin tauon jälkeen seuraavana vastassa oli HyPS /vihreät. Peli lainehti tasaisesti kummassakin kenttäpäädyssä koko ottelun ajan mutta HyPS onnistui viimeistelyssä paremmin ja vei ottelun 3-1.

Taas oli vuorossa pitkähkö, lähes kolmen tunnin tauko jonka jälkeen pelattiin Palloreipasta vastaan. Jälleen oltiin tiukassa kamppailussa mutta tällä kertaa pistetili aukesi 1-0 voitolla.

Kolme pistettä tiesi lohkon kolmossijaa ja sunnuntaina sijoituspelejä sijoista 9-20

Sunnuntaina jo enemmän syksyä muistuttavassa säässä nitro-ottelut jatkuivat kun vastassa oli HJS/Manu. 3-2 voitolla päästiin sijoille 9-14.

Turnauksessa tapana olleen kahden ja puolen tunnin tauon jälkeen viimeinen ottelu pelattiin Mikkelin Palloa vastaan. Selvä 3-0 voitto tiesi sijoitusta välille 9-11.

Turnauksen tsemppariksi valittiin Jesse Vänni. Pelaajia oli mukana kahdeksantoista.